Superleuk dat jullie zaterdag bij het jubileumslotfeest van ’t Bombakkes met Rowwen Hѐze zijn! Over twee dagen is het zover, Rowwen Hѐze op de Groes in Gennep! Een uniek concert. Bij deze informeren we jullie over een aantal praktische zaken.

Evenemententerrein
Het outdoor evenemententerrein op de Groes is geopend vanaf 19.00 uur. De ingang van het terrein ligt aan de parkeerplaats van ’t Straatje (tegenover de Jan Linders supermarkt). Op het terrein is beveiliging aanwezig en er is een EHBO post ingericht. Om 01.00 uur eindigt het feest.

Eten & drinken
Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Op het terrein is een ruim aanbod aan drank verkrijgbaar en er zijn friet en snacks te koop. Voor de drankjes dienen consumptiebonnen gekocht te worden. Bij het eetgedeelte wordt een kleine zitgelegenheid ingericht.

Pinnen? Ja graag!
Er zijn verschillende loketten voor het kopen van consumptiebonnen. Wij willen jullie verzoeken om bij voorkeur met pin te betalen. Contant betalen is eventueel ook mogelijk.

Parkeren
Fietsen kunnen geparkeerd worden in de fietsenstallingen op de parkeerplaats van ’t Straatje. Deze bevinden zich naast het evenemententerrein.
Auto’s dienen geparkeerd te worden op de parkeerplaatsen van het Europaplein, de Martinushof of het Melkstraatje. Deze parkeerterreinen liggen op loopafstand van het evenemententerrein. Het is niet toegestaan om auto’s te parkeren op de parkeerplaats van ’t Straatje en in de Touwslagersgroes.

Nix18
Aan bezoekers onder 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Hiervoor worden bij de entree ID controles uitgevoerd en polsbandjes verstrekt.

Huisregels
MaNieFest is een waanzinnig feest en dat willen we graag zo houden. Op een feest waar mensen elkaar ontmoeten zijn afspraken, ofwel huisregels om het feest ook feestelijk te laten verlopen. Hiervoor houden we ons aan de huisregels.

Wij wensen jullie heel veel plezier aanstaande zaterdag 1 juli!